Hvem er jeg?

Jeg er mor til to skønne unge mænd og en hund(!) Fantastisk kombination.

Jeg er 52 år og har gennem mit lange liv beskæftiget mig med utroligt mange forskellige ting. Du får lidt af det her i omvendt kronologisk orden.

Lige nu er jeg vildt optaget af at spille revy. Se mere om det her: Link til intern post om Studenterrevyen…

Og så er jeg d. 2. februar 2015 startet job hos Gunnar i Yellowdeal4you som administrativ blæksprutte. Det vil sige: Jeg forventes at lave alt fra hjemmeside til administrationen i forbindelse med opstart af virksomhed. Stor og spændende udfordring…

Uddannede mig indenfor IT og har for nyligt taget endnu en certificering – Prince2 Practitioner. Så nu har jeg fået papir på, at jeg ved noget om projektledelse… Ud over det har jeg arbejdet med IT på mange forskellige niveauer og i lige så mange forskellige stillinger i 12-13 år.

Hvis du er interesseret i at vide mere om min arbejdsmæssige karriere, kan du finde mig på Linkedin

Arbejdede nogle år med “utilpassede” unge. Det var jeg nu ikke så god til. Jeg fik for vane at brede mine “vinger” ud over de unge, og det er (var) jo ikke særlig professionelt og “kostede” for meget i det private liv.

Studerede på RUC (naturvidenskab, kommunikation og sproglig dansk). Har faktisk altid været lidt af en hybrid/bastard (på den gode måde) på alle fronter…

Var receptionist i mine meget unge dage og lærte en masse om at være venlig over for alle mennesker og møde dem lige præcis der, hvor de er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *